Την περίφημη απορία της… Μαρίας Αντουανέτας για το παντεσπάνι θύμισαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη κάτι που σχολίασαν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης περιέγραψε σαν άχρηστα(!) τυχόν χρήματα που θα μπορούσε να δώσει η κυβέρνηση, ξεδιπλώνοντας μία επιχειρηματολογία που θέλει τον κάθε ένα να μπορεί να ξοδέψει χρήματα μόνο σε φαΐ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να… παχύνει!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Μάλιστα, και εγώ σας λέω λοιπόν ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Best τού απάντησε ότι μπορεί την ρευστότητα να την χρησιμοποιήσει «για τρόφιμα», ο Άδωνις διερωτήθηκε: «πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν».