Και σε ξεχωριστά κρεβάτια, αλλά και σε διαφορετικούς ορόφους κοιμούνται ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με νέα, μη εγκεκριμένη βιογραφία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Το βιβλίο «Free Melania» (Ελευθερώστε τη Μελάνια), το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος του CNN Κέιτ Μπένετ, επιβεβαιώνει ότι το ζευγάρι δεν κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο. Αν και η προεδρική σουίτα, σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Λευκού Οίκου, η Μελάνια έχει προτιμήσει μια άλλη στον δεύτερο όροφο, στην οποία διέμενε η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα. Σε αυτήν έχει δημιουργήσει κι ένα ιδιωτικό γυμναστήριο.

Σύμφωνα με την Μπένετ, η 49χρονη πρώτη κυρία «είναι πολύ πιο ισχυρή και έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σύζυγό της» απ΄ ό,τι πιστεύει η κοινή γνώμη, ενώ συχνά επιλέγει να εκφράζεται μέσω των ρούχων που φοράει.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα, η Μελάνια φοράει ταγέρ και παντελόνια όταν είναι θυμωμένη με τον σύζυγό της, καθώς στον Ντόναλντ Τραμπ αρέσουν «οι γυναίκες που φορούν στενές, κοντές και σέξι φούστες».

Ακόμα, μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου αποκαλύπτεται ότι η απουσία της Μελάνια από τα δημόσια πράγματα επί 25 ημέρες το 2018 οφειλόταν σε πρόβλημα που είχε στα νεφρά της, το οποίο ήταν πολύ πιο σοβαρό από όσο είχε αφήσει να εννοηθεί ο Λευκός Οίκος.