Αποδοκιμασίες από πολίτες της Σάμου, δέχθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων.

Κατά τη μετάβαση του στο Βαθύ της Σάμο, στη νέα κλειστή δομή που ετοιμάζεται στη θέση Ζερβού, κάτοικοι τον αποδοκίμασαν, διαμαρτυρόμενοι για τις αυξημένες προσφυγικές ροές και ζητώντας άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.

Σύμφωνα με το samos24.gr, ο υπουργός, κατά την άφιξή του στο νέο ΚΥΤ, συνοδεία του ειδικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, δήλωσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση των ροών, αφενός με την ενίσχυση προστασίας των συνόρων, αφετέρου με την επιστροφή στην Τουρκία ή στη χώρα προέλευσης όσων δεν δικαιούνται διεθνή προστασία.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης συνομιλεί με πολίτες έξω από τη νέα δομή μεταναστών στη θέση Ζερβού

Gepostet von Samos24.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου,κ.Ν.Μηταράκη, κατά την επίσκεψη του στο υπο κατασκευή Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη θέση Ζερβού Σάμου.

Gepostet von Samos24.gr am Sonntag, 19. Januar 2020