Διαβαστε τι γράφει το avgi.gr για τα Fake News που μεταδίδει με καταιγιστικό πλέον ρυθμό ο υπάλληλος του Μαρινάκη, Γιώργος Παπαχρήστος:

Ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ή αγνοεί ότι οι δημοσιογράφοι των καναλιών απεργούν ή επιλέγει συνειδητά να προσφέρει σανό στους αναγνώστες του

Σε νέα αθλιότητα, με μούφα επιχειρήματα περιέπεσε ο Γιώργος Παπαχρήστος σερβίροντας σανό στους αναγνώστες της ιστορικής εφημερίδας για τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε χθες Τετάρτη την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA.

Αντί ο Γ. Παπαχρήστος να γράψει την αλήθεια ότι η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων των καναλιών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο – δώρο στους καναλάρχες που προωθεί η κυβέρνηση, επέλεξε ψέματα.

Έγραψε, λοιπόν, ένα λόγο δεκάρικο, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη γιατί δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο.

Και καλά ο ίδιος μπορεί να μην γνωρίζει ότι οι δημοσιογράφοι των καναλιών βρίσκονται για δεύτερη μέρα σε 24ωρη απεργία. Ένας γείτονας δεν βρέθηκε να τον ενημερώσει;