Στην τελική ευθεία είναι ο νέος κύκλος του «The Voice» χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Ελεονώρα Ζουγανέλη θα είναι οι τέσσερις coaches και ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί στην παρουσίαση, αλλά και στο backstage του τάλεντ σόου.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας, το καλοκαίρι ξεκίνησε μια συζήτηση για το ποιος θα βρίσκεται στα παρασκήνια της μουσικής εκπομπής. «Φέτος, το ΣΚΑΪ φρόντισε να κλείσει από νωρίς τους coaches. Συνεχίζει η ίδια ομάδα, όπως πέρυσι. Από την αρχή στον ΣΚΑΪ απέρριψαν τη “λύση” της Χριστίνας Μπόμπα. Ήταν αδύναμη τηλεοπτική παρουσία. Δεν άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη του καναλιού, όσον αφορά την εκφορά του λόγου της».

Στην αρχή το όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της Λάουρα Νάργες χωρίς τελικά να της γίνει πρόταση. Μετά ακούστηκε το όνομα του The Voice. Του youtuber και Instagramer που οι περισσότεροι τον γνωρίζουν με το όνομα Fippster. Ο 23χρονος, μάλιστα, διαχειρίζεται και τα social media στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ούτε αυτό το σενάριο προχώρησε και έτσι – αρχικά τουλάχιστον – τα backstages του «The Voice» μαζί με την παρουσίαση θα έχει ο Γιώργος Λιανός.