Δηλώνει αθώα και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση των 8 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκαν στο σπίτι της και του συντρόφου της, το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι.

Κατά την απολογία της στην ανακρίτρια αλλά και στο απολογητικό της υπόμνημα υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό, κάτι όμως που δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που διέταξαν να οδηγηθεί προσωρινά στη φυλακή μαζί με τον σύντροφο της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα: «Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου».

Σχετικά για το εάν προσπάθησε να πετάξει στη λεκάνη την κοκαΐνη όταν έμπαιναν οι αστυνομικοί στο σπίτι, το 29χρονο μοντέλο ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω. Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

Στη συνέχεια του υπομνήματος της αναφέρει ακόμη τα εξής: «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια Τον περασμένο Αύγουστο η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι η 29χρονη παίκτρια του ριάλιτι ισχυρίστηκε ότι είχε ελάχιστο εισόδημα της τάξης των 1.200 ευρώ και συνέχισε: «λόγω της φύσεως των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούμαι οι απολαβές μου ως επί το πλείστον δεν είναι εμφανείς ενώ η ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας δεν μου παρέχει την πολυτέλεια να απαιτήσω κάτι διαφορετικό καθώς θα συνεπάγεται υπέρμετρη επιβάρυνση των επιχειρήσεων των εργοδοτών μου».

Τέλος για τα τάπερ που βρέθηκαν σπίτι της το μοντέλο είπε πως δεν ήταν για να συσκευάσουν μέσα την κοκαΐνη, αλλά ήταν για να βάζει νερό και φαγητό στο σκύλο: «για το νερό και το φαγητό του σκύλου τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη» είπε χαρακτηριστικά.