Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν το Star έλεγε στο δελτίο ειδήσεών του πως ο Λιγνάδης ταλαιπωρείται «για το τίποτα». Η συγγνώμη του, που αφορούσε μόνο την επίμαχη έκφραση, έδειξε πως ο συγκεκριμένος σταθμός, οι ιθύνοντες του δελτίου και οι ιδιοκτήτες του θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Στο χθεσινό δελτίο η Μάρα Ζαχαρέα, που ως διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού ελέγχει, επιμελείται και πολύ συχνά γράφει τις ατάκες της στο δελτίο, αναφέρθηκε στην ομιλία Τσίπρα στη Βουλή, κατά την οποία όχι μόνο επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το πιο αποτυχημένο lockdown στην Ευρώπη, αλλά και για το φαγοπότι που έχει στήσει η κυβέρνηση ξεκοκαλίζοντας το δημόσιο.

Φαίνεται ότι στο Star και τα αφεντικά του καναλιού δεν άρεσε η επισήμανση του Τσίπρα πως οι κυβερνώντες «φάγανε και τα πόμολα», με πρωταθλήτρια την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου που έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ -μεταξύ άλλων σε μανάβικα και συνεργεία αυτοκινήτων- σε απευθείας αναθέσεις για μάσκες, αντισηπτικά κ.ά.

Γι αυτό και έκαναν δια της Μάρας Ζαχαρέα την απίστευτη λαθροχειρία: Εμφάνισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να «μην λέει ούτε κουβέντα» για την υπόθεση Κουφοντίνα και τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα.

Κάτι θα έπαθαν εκεί στο Star και δεν βλέπουν πια καν τα δελτία Τύπου του κόμματος, ή τις απανωτές διευκρινιστικές δηλώσεις του βουλευτή.

Μάλλον τους τύφλωσε η επιθυμία να αναλάβουν τα σκήπτρα στην προπαγάνδα της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ