Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το μέλλον του Τούρκου παραγωγού στο κανάλι του Φαλήρου.

Όπως μεταδίδει το Athensmagazine.gr σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Ατζούν έχει προχωρημένες επαφές με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν πως ο ίδιος ο εφοπλιστής χειρίζεται την υπόθεση αφού θέλει σιγά σιγά να γιγαντώσει το Μεγάλο Κανάλι και ριάλιτι σαν το Survivor θα συνεισφέρουν τα μέγιστα σ’ αυτή την προσπάθεια.

Σε πρώτη φάση η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν αφορά στο Survivor αλλά σε άλλο ριάλιτι με σκοπό φυσικά σε δύο χρόνια, όταν θα λήξει και η σύμβαση Ατζούν – ΣΚΑΙ να πάρει το Mega και το Survivor.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούρκος δεν τα πηγαίνει καλά με την διοίκηση του ΣΚΑΙ διότι σε πρότασή του να αρχίσουν ξανά το Power Of Love η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική αφού πλέον στο κανάλι υπάρχει το Big Brother που φέτος πέτυχε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κάπως έτσι άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας ανέμεσα σε Ατζούν και Μαρινάκη με τον τελευταίο να προσφέρει «λευκή επιταγή» στον Τούρκο για να πάρει τα ριάλιτι του και σε πρώτη φάση το Power Of Love. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσεγγίσει και την Ελένη Μενεγάκη για το απόλυτο μεταγραφικό μπαμ.