Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών σχετικά με τα ψηφιακά «ίχνη» της Ρούλας Πισπιρίγκου ωστόσο αυτές δεν φαίνεται να οδηγούν κάπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος” που επικαλείται αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και εστάλησαν για διερεύνηση «υπόπτων» διαδρομών στην Αθήνα, «έδειξαν» διαδικτυακές αναζητήσεις, όμως αυτές τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν από τη σύλληψη της 33χρονης.

Έψαχνε ό,τι άκουγε στην τηλεόραση

Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου έψαχνε στη google κάθε τί που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τον θάνατο στην 9χρονη.

Το τελευταίο γκουγκλάρισμα της 33χρονης εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου λίγο προτού οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε «σκάσει» η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).