Αγωνίας παράταση στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makthes.gr τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης δεν παραδόθηκαν στην ανακρίτρια, αλλά  -πιθανότατα- την προσεχή Δευτέρα.

Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να παραδοθεί την Παρασκευή, αλλά, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.

Το τελικό πόρισμα με τα αποτελέσματα από τη Βέρνη και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ αναμένεται να σταλεί μέσα στις επόμενες ώρες, οπότε, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση . Μεταξύ όσων κατέθεσαν έως τώρα στην 5η τακτική ανακρίτρια, ήταν και ένας μέτοχος του καφέ-μπαρ της λεωφόρου Νίκης, που συνδέθηκε με την υπόθεση της 24χρονης, καθώς σε αυτό δούλευε ο 33χρονος μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι. Ο επιχειρηματίας, που πέρασε την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας, είχε παρευρεθεί στο επίμαχο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά αποχώρησε σχετικά νωρίς.

Σύμφωνα με πηγές, όταν ο 33χρονος αποχώρησε από το πάρτι, πήγε στην οικία του συγκεκριμένου επιχειρηματία, καθώς εκτός από τη συνεργασία τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι ο πρώτος μέτοχος του συγκεκριμένου μαγαζιού που κλήθηκε να καταθέσει, καθώς, εκτός από τον 33χρονο μετρ, φέρεται να είναι ο μόνος μέτοχος που πέρασε από την επίμαχη σουίτα  τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.