Στο Μύκονο αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τα «μπρος-πίσω» της κυβέρνησης σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση και τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί την Πέμπτη στο νησί, προκειμένου να ενημερωθεί ιδίοις όμμασι και ωσι από τους τοπικούς φορείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την επιβολή περιοριστικών μέτρων το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «το lockdown στη Μύκονο είναι πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών».

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης/αυτοψίας του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο, στις 11:45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, στις 12:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Μυκόνου και στις 13:30 θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μυκόνου.