Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΚ δεν έμεινε ασχολίαστη από τους Ρουμάνους που… δικαιώνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή του να μην αποδεχθεί το καλοκαίρι την πρόταση της Ένωσης.

Για… έμπνευση του Λουτσέσκου μιλούν οι Ρουμάνοι, καταγράφοντας τα τεκταινόμενα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με την αποχώρηση του Μιλόγεβιτς: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δέχτηκε την πρόταση που του έκανε την περασμένη άνοιξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός αλλά δυσαρεστημένος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, απέλυσε τον προπονητή του, μετά από μόλις εφτά παιχνίδια. Δεν άντεξε την ήττα που υπέστη από τον Ραζβάν…

Μετά το διαζύγιο με τον Ανδαλουσιανό Μανόλο Χιμένεθ (κάθισε τέσσερις φορές στον πάγκο της ΑΕΚ!), ο Δημήτρης Μελισσανίδης έψαχνε έναν άλλο προπονητή και αναμφίβολα ήθελε τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιθυμία του που… έσβησε από το μυαλό του τα όσα έγιναν το 2018, τη μετωπική επίθεση και ήταν έτοιμος να έρθει ακόμη και σε σύγκρουση με τους φίλους της ομάδας που δεν τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, είπε όχι και προτίμησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Μια κίνηση… έμπνευσης», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ εστιάζουν στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως: «Ο Μελισσανίδης δεν μπορούσε να δεχτεί την ήττα από τον Λουτσέσκου. Άφησε τον Σέρβο τεχνικό για άλλη μια εβδομάδα και τον απέλυσε αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με 3-1 εκτός έδρας…».