Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε η νέα τηλεοπτική εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής έσπευσε να δώσει «μαθήματα οικονομίας».

Σε σκληρή του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για «ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας» του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι πολίτες δεν κρυώνουν αλλά έχουν μειώσει την κατανάλωση για «ψυχολογικούς λόγους».

«Πέρα από τους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ που θα δώσουν την απάντησή τους στις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση: Υιοθετεί τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος Υπουργός του;» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας. Οι πολίτες δεν μπορούν να ζεσταθούν, να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους, να αγοράσουν έστω και τα βασικά είδη διατροφής από την έκρηξη της αισχροκέρδειας και την αδράνεια Μητσοτάκη, αλλά ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως οι πολίτες δεν κρυώνουν και πως απλά μειώνουν την κατανάλωση… για “ψυχολογικούς λόγους”.

Σε κάθε περίπτωση συμπεραίνουμε πως ο κ. Γεωργιάδης το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες ως και 0 βαθμούς δεν κατάλαβε κρύο και υποθέτουμε ότι δεν είχε κανέναν “ψυχολογικό”, αλλά και οικονομικό λόγο να μειώσει την κατανάλωση.

Πέρα από τους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ που θα δώσουν την απάντησή τους στις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση: Υιοθετεί τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος Υπουργός του;»