Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε και χθες βράδυ με την υπόθεση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα σημαντικό τηλεφώνημα.

«Ένα από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του», ανέφερε η δημοσιογράφος ενώ άκουγε όσα τις μεταφέρονταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί “ακούνε” τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται… Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν. Ωχ δεν με βαστούν τα πόδια μου» είπε η παρουσιάστρια πριν περάσει σε διαφημίσεις.