Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Arina.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της πυρκαγιάς, καθώς πρόκειται για μια από τις τουριστικότερες περιοχές του βόρειου παραλιακού μετώπου του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Cretalive, στο σημείο βρίσκονται 6 οχήματα και 18 πυροσβέστες, ενώ έχει κληθεί και ειδικό όχημα στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός.

Σημειώνεται ότι οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μεγάλη φωτιά, ωστόσο στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι υπήρχαν μόνο καπνοί. 

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, η φωτιά ξέσπασε στους υψηλότερους ορόφους της ξενοδοχειακής Μονάδας, ενώ το προσωπικό σε συνεργασία με τις αρχές απομακρύνει τους τουρίστες που διαμένουν εκεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα του ξενοδοχείου σε ξένους επισκέπτες είναι σε υψηλότατα επίπεδα αυτή την περίοδο.