Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και μέσα ενημέρωσης για την εξοχική κατοικία Τσίπρα στα Λεγραινά. Τελευταίο «επεισόδιο» η παρέμβαση του εκδότη των Παραπολιτικών στα σόσιαλ μίντια όπου ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Καρανίκα. Συγκεκριμένα ο κ. Κουρτάκης αναφέρει: «Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου, για να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του. Τα υπόλοιπα (και σημαντικά) στα δικαστήρια.».

Νωρίτερα ο Ν. Καρανίκας είχε αναφέρει σε δική του ανάρτηση: «Παπαχρήστος, Κουρτάκης είναι συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς & των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος.»

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με εξώδικο σε δημοσιογράφο και εκδότη για το θέμα της οικίας του κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και τα μέσα που τον στηρίζουν για fake news, λάσπη και προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας.

Από την πλευρά της η ΝΔ μετά την δημοσιοποίηση του μισθωτηρίου, υιοθέτησε άλλη στρατηγική, αφήνοντας υπόνοιες ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ψεύτικο.

Νωρίτερα σήμερα ένταση σημειώθηκε κοντά στο επίμαχο σπίτι του αρχηγού της αντιπολίτευσης, όταν συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, προσπάθησε να πλησιάσει για να τραβήξει πλάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση και στη συνέχεια οι αστυνομικοί της ασφάλειας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν να απομακρύνουν το συνεργείο. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και ένταση, ώσπου τηλεοπτικό συνεργείο και αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Να σημειωθεί τέλος ότι στο θέμα παρενέβη και ο διευθυντής της εφημερίδας “Το Βήμα”, Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος πέταξε… μπηχτή προς το κυβερνών κόμμα, χαρακτηρίζοντάς το «κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων».