Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο πιλότος που ομολόγησε πως είναι ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Μετά από μία επίπονη απολογητική διαδικασία κατά την οποία ο Ανακριτής υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις στον κατηγορούμενο, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του δικαστικού λειτουργού και του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, ο 33χρονος δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Επίσης, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός και δήλωσε πως θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες.

Αποχωρώντας ο συζυγοκτόνος είπε στους δημοσιογράφους: «Mια μεγάλη συγγνώμη».

Ο 33χρονος προσήλθε στην Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο και με συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

Ο πιλότος προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον ανακριτή πως η σχέση του με την άτυχη κοπέλα ήταν πολύ καλή, για να δείξει έτσι πως δεν είχε κίνητρο να τη σκοτώσει. Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα δύο αιτήματα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε στον ανακριτή, για να ανατρέψει τα στοιχεία της δικογραφίας ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

Το πρώτο αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να μιλήσουν για την… ωραία εικόνα που είχαν σχηματίσει για τη σχέση μεταξύ τους.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα, προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν, όπως είπε, μια κουβέντα φορτισμένη. Κάποια στιγμή, ενώ την είχε αγκαλιάσει, ισχυρίστηκε, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη, ισχυρίστηκε.

«Ζητώ συγγνώμη που κατέστρεψα δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού μου», φέρεται να υποστήριξε.