Αν και οι δυο έχουν συμβόλαιο με τα κανάλια τους, και αν δεν εκπνεύσουν δεν τα “σπάνε”… Ειναι δυο πρόσωπα που ενδιαφέρουν το νέο MEGA. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ τους οποίους ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ο σημαντικότερος έλληνας παρουσιαστής ειδήσεων με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, εκτός του οτι εχει φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία, ήταν το πρόσωπο που είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει – στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, το κανάλι που θα έφτιαχνε τότε ο επιχειρηματίας. Η ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ, ακύρωσε και τη συνεργασία των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1.

Έκτοτε ο δημοφιλής δημοσιογράφος και συγκεκριμένα πέρυσι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμαζόταν να πάρει το MEGA, δέχθηκε πρόταση από τον επιχειρηματία, αλλά λόγω του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προχώρησε η συνεργασία.

Δεν αποκλείεται λοιπόν όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επανέλθει με νέα πρόταση, αφού ο Χατζηνικολάου είναι ένα πρόσωπο που το θέλει στο νέο MEGA.

Για διαφορετικούς λόγους, κυρίως όμως διότι εκτιμάει τη δουλειά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του και τον Αντώνη Σρόιτερ… Ενα πρόσωπο “καθαρό”, σοβαρό και επαγγελματία που ταιριάζει στο προφίλ του νέου MEGA όπως το αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματίας.

Πηγή: enimerosi24.gr