Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς αντιμετώπισης του κορωνοϊού στον Δήμο Καλλιθέας. Πρόκειται για τρεις αντιδημάρχους, οι οποίοι διαφήμισαν μάλιστα το «επίτευγμά» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής», Γιάννης Εμιρζάς, για τους κ.κ. Λάζαρο Λασκαρίδη (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών), Ευάγγελο Μπαρμπάκο (Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης), Αναστάσιο Καλογερόπουλο (Αντιδήμαρχος Πρόνοιας) και Νάσο Πρέντζα (υποψήφιος με την παράταξη του κ. Λασκαρίδη), των οποίων τα ονόματα ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο με τη μορφή ερωτήσεων.

Σύμφωνα με το altsantiri.gr, οι αντιδήμαρχοι που συμμετείχαν κι άκουσαν τα ονόματά τους δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη ν’ απαντήσουν στις καταγγελίες στις 2 ώρες και 38 λεπτά που διήρκησε το συμβούλιο, παραδεχόμενοι εμμέσως ότι εμβολιάστηκαν παρά το γεγονός ότι δεν ανήκουν σε κάποια από τις κατηγορίες προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λάζαρος Λασκαρίδης και ο υποψήφιος με την παράταξή του, ο οποίος δεν εξελέγη στις εκλογές του 2019, Νάσος Πρέντζας, ανάρτησαν στα ανοιχτά προφίλ τους στο facebook και φωτογραφίες από τον εμβολιασμό τους, οι οποίες στη συνέχεια «κατέβηκαν».

Εμβολιασμοί