Τελικά υπάρχει σκευωρία Novartis για τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος όπως φαίνεται βρίσκεται σε πανικό κι αλλάζει άποψη για την υπόθεση από την μια στιγμή στην άλλη. Από τη μία λοιπόν ζητάει συγγνώμη για τα περί σκευωρίας και από την άλλη αναιρεί τα ίδια του τα λεγόμενα ισχυριζόμενος πως ποτέ δεν ξεστόμισε κάτι τέτοιο αναπαράγοντας το αφήγημα των ΜΜΕ για χάρη της Νέας Δημοκρατίας.

Το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη επιδιδόμενος σε μία ακόμα κυβίστηση από αυτές που τόσο καλά γνωρίζει. Χαρακτήρισε λοιπόν, «λάθος, παράλογη και άστοχη» την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση Novartis.

«Όσον αφορά την προσωπική μου πεποίθηση, ασφαλώς κι αυτό ήταν σκευωρία» ανέφερε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ωστόσο πως εφόσον το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε για το αντίθετο εκείνος δεν μπορεί να μιλάει για σκευωρία.

Αρνήθηκε σθεναρά ωστόσο πως ζήτησε συγγνώμη κι ας είχε περάσει μόλις μία ημέρα που τη ξεστόμισε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action24 το βράδυ της Δευτέρας. «Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω προφανώς τη θεωρία της σκευωρίας. Το μόνο που είπα στον κ. Τάκη είναι ότι εφόσον το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε έτσι, εγώ πλέον δεν μπορώ να μιλάω για σκευωρία. Όσον αφορά στη δική μου προσωπική πεποίθηση, ασφαλώς και ήταν σκευωρία. Δεν απεδείχθη στο δικαστήριο κατά δικονομικό τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο ερωτηθείς για το αν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα περί σκευωρίας η απάντηση που έδωσε ήταν ξεκάθαρη. «Όσον αφορά για τα περί σκευωρίας ασφαλώς».

«Θα πρέπει να ζητηθεί και από τους δημοσιογράφους;» ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχτηκε από το δημοσιογράφο. «Για οποιονδήποτε κατηγορήθηκε για τη σκευωρία από την ώρα που η αμετάκλητα ελληνική δικαιοσύνη έκρινε, για μένα είναι αθώοι» είπε.

Εν ολίγοις, ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να λοξοδρόμησε για λίγο από τα «γαλάζια» μονοπάτια αλλά δεν άργησε να βρει και πάλι το δρόμο του για χάρη της αγαπημένης του Νέας Δημοκρατίας.