«Ο κ. Λιγνάδης πίστευε και πιστεύει ότι όλη αυτή είναι μια κατασκευή. Για τους δικούς του λόγους πιστεύει ότι αυτές οι αμέλειες που έγιναν από τον κ. Εισαγγελέα, που δεν τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις, -όπως και κατά τη δική μου κρίση, ήταν εντελώς παράνομη η ενέργεια εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως- ήταν στα πλαίσια μιας συνεννοήσεως» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με την «ανοιχτή πρόσκληση» που υπάρχει να καταγγείλει όποιος θέλει τον κ. Λιγνάδη, ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πως αυτή θα βγει σε καλό, γιατί κανείς δε θα βγει να καταγγείλει τον σκηνοθέτη.

Χθες το πρωί, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας έξω από το Εφετείο, εξέφρασε τις ενστάσεις του σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές. «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτή την υπόθεση κι ενώ είναι μια τόσο μικρή δικογραφία, γίνεται πέντε ώρες ανάκριση… Ρωτήθηκε ο κ.Λιγνάδης για «ό,τι να ΄ναι» στην κυριολεξία. Αν δε σεβόμουν πραγματικά την κ. ανακριτή θα είχα εκμανεί».

Μετά την καραντίνα

Σε θάλαμο 25 συνολικά κρατουμένων θα οδηγηθεί μετά την καραντίνα

Σε κελί καραντίνας στις φυλακές Τρίπολης κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης. Το τεστ Covid στο οποίο υποβλήθηκε κατά την έλευσή του βγήκε αρνητικό.

Θα μείνει σε ειδικό θάλαμo για 7 μέρες καραντίνα και θα προαυλίζεται μόνος του.

Μετά το πέρας της επταήμερης καραντίνας, θα φύγει από εκεί και θα μπει σε μια από τις πέντε πτέρυγες με τους υπόλοιπους 110 κρατούμενους. Θα είναι μέσα σε έναν από αυτούς τους θαλάμους μαζί με 20-25 άτομα.