Η τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» για τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν έχει προκαλέσει σάλο, καθώς όπως είπε: «Η συγκρότηση της προσωπικότητας δεν του επέτρεψε να την τεμαχίσει»!

Η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου τοποθετήθηκε πάνω στη σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε πριν από μέρες.

Η τοποθέτηση μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» προκάλεσε… σάλο, με το twitter και γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βάλουν κατά της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα-όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».