Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες του 2021 των πολιτικών αρχηγών και των υπολοίπων βουλευτών της χώρας και αφορούν στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στα 116.842 ευρώ ανέρχεται το ετήσιο εισόδημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, όπως δηλώνεται στο Πόθεν Έσχες που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ο πρωθυπουργός διαθέτει επίσης μετοχές αξίας 140.096 ευρώ ενώ διαθέτει περίπου 534.000 ευρώ σε καταθέσεις πάντα μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκυ. Επίσης το πρωθυπουργικό ζεύγος διαθέτει 80 συνολικά ακίνητα. Στην δήλωση του πρωθυπουργου περιλαμβάνονται 4 επιβατικά Ι.Χ και ένα φορτηγό.

Οι συμμετοχές των δύο υπόχρεων σε εταιρίες είναι της τάξης των 596.855 ευρω. Τέλος όσον αφορά τον τραπεζικό δανεισμό του πρωθυπουργικού ζεύγους αυτός ανέρχεται σε 1.295.926 ευρω.

Αναλυτικά το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού και της συζύγου του.

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το Πόθεν Έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Στα 90.585 ευρώ ανέρχεται το οικογενειακό εισόδημα του Αλέξη Τσίπρα και της συζύγου του Μπέτυ Μπαζιάνα, με το μεγαλύτερο μέρος (περίπου 70.000 ευρώ) να προέρχεται από την βουλευτική αποζημίωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι καταθέσεις τους ανέρχονται σε 97.297 ευρώ. Ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει την κατοχή ενός διαμερίσματος ενώ η σύζυγός του 3 οικόπεδα εκ των οποίων τα 2 από γονική παροχή. Επίσης ένα επιβατιό Ι.Χ και ένα δίκυκλο, την… γνωστή μοτοσικλέτα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη