Προσπάθεια συγκάλυψης σχετικά με το πόρισμα αρχειοθέτησης του Άδωνι Γεωργιάδη για το σκάνδαλο Novartis καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι διάβασε εν τάχει το πόρισμα και «πρόκειται για κόλαση». Όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης, «η διάταξη αρχειοθέτησης της δίωξης του Γεωργιάδη είναι μαύρο μνημείο για την Δικαιοσύνη!»

«Ενώ περιλαμβάνει τις καταθέσεις των μαρτύρων που με λεπτομέρειες και ημερομηνίες λένε πως ο Γεωργιάδης πήρε από τον Φρουζή σχεδόν δυο εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες ευρώ μετρητά σε βαλίτσες και φακέλους…

Ενώ ανακαλύπτουν αδιευκρίνιστες καταθέσεις ποσών στους λογαριασμούς του ίδιου, της οικογένειάς του του και εταιρικών λογαριασμών που έχει με τον αδερφό του ,από το 2013 και μετά…

Αρχειοθετεί τη δίωξη γιατί λέει δεν φαίνεται να ήρθαν τα λεφτά αυτά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Novartis…
Έλεος!».

Ο Παύλος Πολάκης καλεί «τα ΜΜΕ να δημοσιεύσουν το πόρισμα για να δει ο ελληνικός λαός πώς πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση που με τις ίδιες ή σχεδόν ίδιες μαρτυρίες, η Novartis ήρθε σε συμβιβασμό με την Αμερικανική Δικαιοσύνη και πλήρωσε 347 εκατ. ευρώ στο αμερικανικό δημόσιο “επειδή κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα δωροδοκήθηκαν και χειραγώγησαν τις τιμές των φαρμάκων της”!».