Στη φυλακή οδηγούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευσή της.

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να να μίλησε περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Συνελήφθη συνεργός που εξέδιδε την 19χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη καθώς οι αρχές συνέλαβαν ακόμη ένα άτομο που σχετίζεται με την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν Έλληνα που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας που κατηγορείται και αυτός για εμπορία ανθρώπων.