Προκλητικές πολυτελείς διακοπές εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης και κορωνοϊού για Μητσοτάκη και Μαρέβα (vid)

Την ώρα που ο κορωνοϊός καλπάζει στη χώρα μας, οι Τούρκοι αλωνίζουν σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο και η χώρα βρίσκεται προ των πυλών σφοδρής οικονομικής κρίσης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλεί έναν ολόκληρο λαό συνεχίζοντας τις διακοπές του.

Αφού προχθές επισκέφτηκε την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας και την 115 Πτέρυγα Μάχης ο Πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και την παρέα τους πήγαν στα Σφακιά και ειδικότερα στην Ανώπολη, από όπου κατέβηκαν και διέσχισαν το φαράγγι της Αράδαινας το οποίο καταλήγει στην μικρή και πανέμορφη παραλία στα Μάρμαρα.

Στα Μάρμαρα ο Πρωθυπουργός και η παρέα του επιβιβάστηκαν σε τουριστικό σκάφος με το οποίο και επέστρεψαν στην Χώρα Σφακίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του Flashnews.gr ο αρχικός προγραμματισμός περιελάμβανε διάσχιση του φαραγγιού της Σαμαριάς, όμως η συντόμευση του χρόνου των διακοπών προκάλεσε και αλλαγή των σχεδίων και έτσι προτιμήθηκε το φαράγγι της Αράδαινας η διάσχιση του οποίου απαιτεί λιγότερο χρόνο.