Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στο κόμμα πρέπει να ετοιμαστεί… «μεραρχία μαυροσκούφηδων». Όπως έγραψε ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας παράλληλα και την κατάλληλη φωτογραφία «Αρχηγό έχουμε», ιδεολογικούς υπεύθυνους έχουμε πολλούς, καπετάνιους λίγους αλλά έχουμε, μαυροσκούφηδες χρειαζόμαστε για την άλλη φορά!», προσθέτοντας ότι «πρέπει να ετοιμάσουμε “μεραρχία μαυροσκούφηδων” που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Σκέφτομαι πως….

Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ!

«Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους», έχουμε πολλούς…

Καπετάνιους, λίγους αλλά έχουμε.

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ…

Εμείς δεν θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»

εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα.

Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους:

-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν

-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο

-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν

-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωή των ανθρώπων και της χώρας.

ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θα έχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία έκανε το εξής σχόλιο: «Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”. Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».