Η… πλάκα που ακόμη εξελίσσεται με αμείωτη ένταση στα social media για τον «αντικρατιστή» Γρηγόρη Ψαριανό που κατακεραύνωνε τις «στρατιές μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ» και τώρα έγινε ο ίδιος… μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ακόμη «πονάει» το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr το θέμα έχει συζητηθεί σε ανώτατο επίπεδο και προσώρας, η «γραμμή» είναι «αφήστε το να ξεχαστεί». Βλέπετε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού και αποτυχών πολιτευτής της ΝΔ έχει απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και, άρα, ο πρωθυπουργός δε θα τον αδειάσει με την πρώτη. Πάντως, η έμπνευση για «αποκατάσταση» του αποτυχόντος πολιτευτή δεν ήταν του ίδιου του Πικραμμένου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ κορυφαίος υπουργός έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για να βρεθεί λύση στο επαγγελματικό αδιέξοδο του πρώην βουλευτή -και, μάλιστα, ο εν λόγω υπουργός ούτε κοντά στο πολιτικό Κέντρο είναι, ούτε έχει κάποια συμπάθεια στους (πρώην) αριστερούς. Αν εκτίμησε κάτι στον Ψαριανό -εξ ού και τον είχε στηρίξει και όταν ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ-  ήταν το «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μένος του…