Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ροστόφ και νυν του ΠΑΟΚ, έχει σκοπό να βοηθήσει την πρώην ομάδα του, η οποία κατρακυλάει οικονομικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το ρωσικό μέσο «rostov.ru», η Ροστόφ είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση και για αυτό το λόγο σκέφτεται να ζητήσει και πάλι την οικονομική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Μετά από τις δηλώσεις του προπονητή της Ροστόφ, Βαλερί Κάρπιν τον Νοέμβριο σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί για τρεις μήνες τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν επιδεινωθεί σημαντικά.

Ο πρόεδρος και η ηγεσία της ρωσικής ομάδας ανησυχούν για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρωσία σίγουρα θα πάνε σε πωλήσεις παικτών για να εξοφλήσουν τα χρέη.

Πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει είναι ο 24χρονος Ελντόρ Σομουρόντοφ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 10 γκολ (και 6 ασιστ!), ο 28χρονος Ισλανδός φορ Μπγιόρν Σιγκούρνταρσον (προ διετίας πρώτος σκόρερ στην Νορβηγία με την Μόλντε) ενώ διόλου ευκαταφρόνητες περιπτώσεις παικτών αποτελούν ο διεθνής Ρώσος μέσος Αλεξέι Ιόνοφ και ο 23χρονος Νορβηγός μέσος Ματίας Νόρμαν που φέτος ξεχωρίζει.

Ακόμη και οι έμπειροι Ιβελίν Ποπόφ και Αλεξέι Ερεμένκο μπορούν να φέρουν κάποια χρήματα στον προϋπολογισμό μετά την αποχώρησή τους.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι είναι πιθανό ότι και πάλι οι άνθρωποι της Ροστόφ να ζητήσουν οικονομική βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη.