Ποιοι συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη: Ακατάσχετο υβρεολόγιο από τον Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ κατά δημοσιογράφων με αφορμή ερωτήσεις για το Καστελόριζο

Ο Θάνος Βερέμης προφανώς έχοντας χάσει την ψυχραιμία του από την πανελλήνια αποδοκιμασία των δηλώσεων του, εξετράπη σε έναν οχετό ύβρεων

Σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο κατά του δημοσιογράφου Σ. Καλόγηρου του Βεργίνα TV, προχώρησε ο καθηγητής και αντιπρόεδρος του περιβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Βερέμης, στην κριτική που του άσκησε ο πρώτος αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «κατάληψης του Καστελόριζου από 50.000 Τούρκους και μεταφοράς των κατοίκων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Ο Θάνος Βερέμης προφανώς έχοντας χάσει την ψυχραιμία του από την πανελλήνια αποδοκιμασία των δηλώσεων του (πλην του υπουργείου Εξωτερικών και της κυβέρνησης που χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ), εξετράπη σε έναν οχετό ύβρεων και χαρακτηρισμών κατά του Στέργιου Καλόγερου, ενός κατά κοινή ομολογία, εκτός από έγκυρου και εξαιρετικά ήπιου στις τηλεοπτικές παρουσίες του και στους τόνους του, ανθρώπου των media.

Σε ότι αφορά το διάλογο (βασικά ο ένας έβριζε και ο άλλος προσπαθούσε να καταλάβει γιατί βρίζει) του Θ. Βερέμη με τον Σ. Καλόγηρο, ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο και θα καταλάβετε:

Κι εδώ δείτε την τοποθέτηση του Θ.Βερέμη (από το 3.59′):