Διαβάστε το ενδιαφέρον σχόλιο του Periodista.gr:

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την κατασπατάληση χρήματος στην Αττική Οδό (Διαβάστε ΕΔΩ). Πολλές φορές επίσης έχουμε εκφράσει το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας να δοθεί η Αττική Οδός στον λαό (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Και ήμασταν εμείς εδώ στο Periodista.gr που χαιρετίσαμε τις πρόσφατες πρωτοβουλίες που έλαβε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Σήμερα, που ο ΑΚΤΩΡΑΣ των αδελφών Καλλιτσάντση βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, εμείς θα προχωρήσουμε σε μία προτροπή. 

Ζητούμε από τον κύριο Καραμανλή να εξετάσει ποιοι είναι οι μισθοί των Δημήτρη και Σάκη Καλλιτσάντση από την Αττική Οδό. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι μεγαλύτερες οι απολαβές από εκείνες της Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Αφού δεν… τέθηκε το θέμα στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο στο πλαίσιο του 3ου Athens Investment Forum 2020 όπου συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, καλό θα είναι ο αρμόδιος υπουργός να ερευνήσει, να βρει και να ανακοινώσει πόσα χρήματα παίρνουν οι αφελφοί Καλλιτσάντση – που γκρινιάζουν μάλιστα για τις επιπτώσεις του lockdown στην κυκλοφορία και ζητούν αποζημιώσεις – για να μάθει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει επιτέλους στη “χρυσή κότα” που λέγεται Αττική Οδός και κυρίως για να μάθει για ποιον ακριβώς λόγο ζητούν αποζημιώσεις. Θα είναι κρίμα να το γράψουμε εμείς προσεχώς κλέβοντας όλη τη δόξα από τους αρμόδιους.