Δύσκολες ώρες περνάει η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση. Ο ναύαρχος απεβίωσε περίπου στις 4:20 τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ βρισκόταν σε κώμα. «Δυστυχώς ένα νέο παιδί, ένα νέος άνθρωπος, πάλεψε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του.

Παρακολουθώντας τον Γολγοθά που ζούσε ο Γιάννης…δεν έχανε το γέλιο του. Το τραγικό είναι πως οι γονείς του ζουν. Χθες πήγαν στο νοσοκομείο για τελευταία φορά και εκείνος είχε πέσει σε κώμα», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Ο άντρας μου μ’ έχει στηρίξει τόσο πολύ στον αγώνα μου, που δεν ξέρω αν δεν ήταν στη ζωή μου αυτός ο άνθρωποι έτσι, αν θα είχα κίνητρο για να δουλεύω. Κάθε Παρασκευή, όπου κι αν πάω, παίρνει το αεροπλάνο κι έρχεται όπου βρίσκομαι, κι επιστρέφει την Κυριακή. Αυτό είναι θεαματικό, μοναδικό, συγκινητικό. Δεν με έχει αφήσει μόνη μου ούτε ένα δευτερόλεπτο, είναι πραγματικός συνοδοιπόρος στη ζωή μου, αληθινός, ουσιαστικός, στρατιωτικός δίπλα μου. Κάτι που δεν περίμενα, δεν το φανταζόμουν και μου δίνει τεράστια δύναμη.

Πολλές φορές σηκώνομαι το πρωί και του λέω: “Αχ, Γιαννάκη μου, συγχωρά με, δεν μπορώ αυτές τις μέρες να δώσω πολλά από μένα σε σένα” κι εκείνος μου λέει: “Αν με αγαπάς, μη μου το ξαναπείς αυτό”. Έχω ένα σύντροφο που με αγαπά, με προσέχει, με στηρίζει και την ώρα που θα ξεκινήσω το πρωί για να πάω στη δουλειά δεν είμαι προβληματισμένη πού θα πάει, τι θα κάνει, τι θα πει ο άντρας μου. Ο άντρας μου με θαυμάζει, χαίρεται, στηρίζει τον αγώνα μου, εκτιμά και με παροτρύνει.

Δε με έχει ζηλέψει ποτέ, αλλά μέσα του δεν ξέρω τι νιώθει. (Γέλια.) Είμαι τόσο πολύ δοσμένη σε εκείνον, όπως κι εκείνος σε μένα. Είμαι μόνο για τον αντρούλη μου, για τα παιδιά μου και τη δουλειά μου. Παντού είμαστε μαζί. Άμα είναι να πάω κάπου, του λέω: “Γιαννάκη, θα με πας;”.

moiraraki kontoylis541Αν μου πει ότι έχει δουλειά ή ότι είναι κουρασμένος, δεν πάω πουθενά. Πολλές φορές μ’ έχουν πιέσει να πάω σε κάποια κοσμική συγκέντρωση και τους λέω ότι αν ο άντρας μου έχει ελεύθερο χρόνο να με φέρει, θα έρθω. Είναι κέρβερος δίπλα μου!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.