Με δύο μάρτυρες θα συνεχιστεί σήμερα, η πέμπτη ημέρα των καταθέσεων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη για τα στημένα με 28 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Σήμερα καταθέτουν ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και διευθύνων σύμβουλος της Super League, Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως επίσης και ο πρώην διεθνής διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, οι οποίοι θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του προεδρείου, του εισαγγελέα έδρας, Χαράλαμπου Λακαφώση, αλλά και των συνηγόρων των κατηγορουμένων.

Η δίκη άρχισε στις 9.05 το πρωί, όμως διεκόπη για δύο ώρες, μέχρι τις 11.00, λόγω της αποχής των γραμματέων του Εφετείου που διαμαρτύρονται για αυξημένο φόρτο εργασίας εξαιτίας των δικογραφιών που έχουν συσσωρευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη καταθέσει οι εξής μάρτυρες, κατά σειρά: Σοφοκλής Πιλάβιος, Χρήστος Σάββας, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας, Κύρος Βασάρας.

Για τον Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο συνεδριάσεις, στις 19/2 όπου θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας και στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ για τον Μάρτιο υπάρχουν τέσσερις συνεδριάσεις στη δίκη, και συγκεκριμένα στις 12/3, 19/3, 26/3 και 31/3.