Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για ιατρικό απόρρητο.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Indian Wells ρωτήθηκε για το αν έκανε τελικά το εμβόλιο, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει πληροφορίες από το ιατρικό του ιστορικό. “Συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου” απάντησε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε χιούμορ για τα toilet break

“Η Καλιφόρνια είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να παίξεις τένις, ο καιρός είναι πολύ καλός και οι συνθήκες ιδανικές. Όσον αφορά στο κομμάτι της οργάνωσης, όλα είναι άψογα εδώ. Το Indian Wells φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα τουρνουά του κόσμου και όλοι οι παίκτες είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ”, είπε ο Τσιτσιπάς στην πρώτη συνέντευξη Τύπου στο Indian Wells.

Σημειώνεται ότι το τουρνουά πραγματοποιείται έπειτα από 30 περίπου μήνες, καθώς είχε να γίνει από τον Μάρτιο του 2019.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε και για τον… καιρό κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τα toilet break του που έχουν προκαλέσει πολλή συζήτηση, αλλά και αντιδράσεις. Όπως είπε, δεν θα υπάρξουν τόσα πολλά αυτή τη φορά και εξήγησε γιατί…

“Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν ήταν έτσι και χρειαζόταν να αλλάζω μέχρι και τις κάλτσες μου. Δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα εδώ. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό, γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα bathroom break και λιγότερα παράπονα” σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.