Σφοδρή ανταπάντηση δίνει ο Παύλος Πολάκης στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη μετά και την πρώτη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook όπου καυτηρίαζε την απόφαση του Δημάρχου να προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα αλατιού με απευθείας ανάθεση κατόπιν… εορτής!

Στην ανταπάντησή του σημειώνει πως δύο φορές είχε προμηθευτεί αλάτι τελευταία ο Δήμος Αθηναίων και μάλιστα επί δημαρχίας Καμίνη, ενώ όσο είχε μείνει το χρησιμοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Κολωνάκι!

Αναφορικά με τη νέα αγορά των 100 τόνων σημειώνει με ειρωνεία ο Παύλος Πολάκης, αν ο Δήμαρχος γνωρίζει πως επίκειται κάποια εποχή των παγετώνων.

«…έχεις καμία πληροφορία από την ΕΜΥ (που την ξεφτίλισε το ΜΕΤΕΟ χθες) πως επίκειται η 6η εποχή των παγετώνων στο Δήμο Αθηναίων;;;» ρωτά ο Παύλος Πολάκης

Σχετικά με τα «μαύρα ταμεία» που αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης ο Παύλος Πολάκης του απαντά πως ήταν «η επιτυχής προσπάθεια να έχει ιατρείο δημοτικό γιατρό και δημοτική Νοσηλευτρια στα Σφακια», κατηγορώντας τον Δήμαρχο πως τα δικά του «μαύρα ταμεία ήταν» τα εκατομμύρια πεταμένα ευρώ για τον μεγάλο περίπατο και για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Δείτε την απάντηση του Παύλου Πολάκη:

Τι είχε απαντήσει νωρίτερα ο Δήμαρχος Αθηναίων: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κώστας Μπακογιάννης: Ο κ. Πολάκης μπέρδεψε το αλάτι με την λάσπη

Με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού”.