Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στο θρίλερ της Πάτρας. Στα χέρια της έχει πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου την κλήση για κατάθεση αναφορικά με τη δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων παιδιών της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μετά τις εξελίξεις από την ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη που «καίει» την κατηγορούμενη, από την ψυχολόγος που διορίστηκε από την ανακρίτρια, για να σκιαγραφήσει του ζευγαριού, στο φως ήρθαν όσα είπε ο 30χρονος στην ψυχολόγο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας των τριών κοριτσιών μίλησε για τα όσα συνέβησαν πριν τους θανάτους των παιδιών, αλλά και για τη στάση της Ρούλας όταν έχασε τις κόρες της.

«Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας»

Ο 3οχρονος, φαίρεται να είπε στην ψυχολόγο για τα παιδιά του ότι «η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας», τονίζοντας ότι για τον παραπάνω λόγο η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τη δεύτερη κόρη τους, ηλικίας 3,5 ετών.

Όπως χαρακτηριστικά: «Στην Τζωρτζίνα μπορώ να πω ότι η Ρούλα δεν έκλαψε καθόλου… Στη Μαλένα είχε τρελαθεί, ούρλιαζε, χτυπιόταν!»

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας ο Μάνος Δασκαλάκης είπε «η Ρούλα ήταν έξω φρενών, ήταν άλλος άνθρωπος. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι ούτε στην Ίριδα ούτε στη Τζωρτζίνα».

Η κλινική ψυχολόγος επεσήμανε τα εξής για τον Μάνο Δασκαλάκη:

«Μολονότι ο πατέρας είπε ότι πριν φύγει η Μαλένα από τη ζωή το ζευγάρι ήταν όχι απλά καλά μεταξύ τους, αλλά «τέλεια», περιέγραψε ότι το 2018 δημιούργησε μια περιστασιακή εξωσυζυγική σχέση την οποία αποκάλυψε ο ίδιος στην σύζυγό του καθώς δεν άντεξε από τύψεις και τής το είπε. Από τη μία είπε ότι είχε ενθουσιαστεί πολύ με αυτή την γυναίκα και από την άλλη αποκόπηκε αμέσως μόλις το είπε στην σύζυγό του».

Σημείωσε ακόμη ότι «από τις περιγραφές του φαίνεται ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στις σχέσεις με τους άλλους και το συναίσθημά του. Φαίνεται να μην έχει βγάλει επαφή με τα συναισθήματά του».

Για τη σχέση του με την Ρούλα ο Μάνος Δασκαλάκης γράφει: «Δύο- τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας κι ενώ είχα μάθει για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε η σύζυγός μου με έναν άλλον άνδρα πήγα να πάρω τα πράγματά μου και της γύρισε το μυαλό εκείνη την ώρα της Ρούλας. Την ώρα που πήγαινα να πάρω τα πράγματα μου όρμησε, ενώ που ήμουν στην πόρτα. Εκείνη την ώρα της λέω «τι κάνεις μπροστά στο παιδί;» Εκείνη την ώρα μουρλάθηκα γιατί το είδε το παιδί και την τράβηξα απότομα στο δωμάτιο και την χαστούκισα. Ήταν η πρώτη φορά που σήκωσα χέρι πάνω της. Δεν το έχω ξανακάνει αλλά για κακή μου τύχη με είδε το παιδί. Κι εκεί έβαλε τις φωνές η Τζωρτζίνα. Εγώ ξέσπασε σε κλάματα, είχα καθίσει κάτω. Και μου φώναζε το παιδί «φύγε». Μετά δεν έγινε κάτι άλλο».

Ο ίδιος συνεχίζοντας είπε: «την ημέρα που πέθανε η Ίριδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “το παιδί δεν ανασαίνει… Τρέχα». Με πήρε η αδελφή της. Και τρέχω γρήγορα, ήμουν σε κοντινή απόσταση και έπειτα από 2 λεπτά ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήγα στο σπίτι και αντίκρισα την Ρούλα να της κάνει μαλάξεις. Το είχε βάλει και έλεγε: «δεν θα μου φύγεις κι εσύ, δεν θα μου φύγεις κι εσύ… αυτό φώναζε».