Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες συναδέρφων του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιώργου Κιμούλη.

Την Ζέτα Δούκα που κατήγγειλε πρώτη βίαιη συμπεριφορά, σωματική και ψυχολογική βία, ακολούθησαν κι άλλοι καλλιτέχνες οι οποίοι είτε φωτογραφίζουν, είτε καταδεικνύουν τον Κιμούλη για ανάλογα περιστατικά.

Σιγήν ιχθύος

Ο ίδιος έως τώρα κρατά σιγήν ιχθύος και δεν έχει πάρει θέση, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Γιώργος Κιμούλης ήθελε να απαντήσει στην πρώτη καταγγελία όμως δεν περίμενε την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα: «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.