Τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Γιώργο Παπανδρέου κλήθηκε να σχολιάσει ο Παύλος Γερουλάνος.

«Θα είναι σαφέστατα ένας πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας», είπε και πρόσθεσε ότι «Αν τον προτείνει ο κ.Τσίπρας επειδή το πιστεύει καλά κάνει και τον προτείνει, πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι ο κ.Παπανδρέου είναι ένας άνθρωπος με πολιτική θεώρηση με τρομερές επαφές στο εξωτερικό και θα ήταν ένας καλός Πρόεδρος σαφέστατα. Εάν ο κ.Τσίπρας έχει ένα πολιτικό σκεπτικό που κάνει μία υπερπήδηση από το Πινοσέτ που έλεγε κάποτε τον κ. Παπανδρέου, να λέει τώρα ότι κάνει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αν είναι ειλικρινής αυτή η πρόθεση τότε φυσικά θα την χειροκροτήσω.

Αν το κάνει για μικροκομματικούς λόγους τακτικής, τότε πραγματικά μας δείχνει τον κακό Τσίπρα που δεν μπορεί να εμπνεύσει ανθρώπους», είπε μιλώντας στα «Παραπολιτικά».

Ο Παύλος Γερουλάνος συμπλήρωσε ότι περιμένει να δει τα κίνητρα, το πολιτικό σκεπτικό και τους συμβολισμούς. Ο ίδιος πάντως επισήμανε ότι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χρειαζόμαστε μία γυναίκα που θα είναι από τον προοδευτικό χώρο και θα έχει δυνατότητες επαφών υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό…