Όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι άκουσαν προχθές στη Βουλή τον σύντροφό τους και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, να πετά… το εκλογικό γάντι στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, καλώντας τον να… πάει στην κάλπη, ανησύχησαν: κι αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι μεν κοντά στο να ζητήσει εκλογές, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει να διαβεί τον Ρουβίκωνα.

Όμως, στην Κουμουνδούρου φτάνουν διαρκώς μηνύματα από επισπεύδοντες βουλευτές, που για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο -φαίνεται δεν ξέρουν να διαβάζουν δημοσκοπήσεις…- δεν κρατιούνται και θέλουν να ζητήσουν εκλογές.

Στο ίδιο πλαίσιο, όπως μεταδίδει το matrix24.gr επιτελικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την ανησυχία τους μήπως μετά τον Γιαννούλη, υπάρξουν κι άλλοι βουλευτές που θα βιάζονται για εξελίξεις. Ως εκ τούτου, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και άλλα επιτελικά στελέχη, έχουν αναλάβει να υπενθυμίσουν σε όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πως όταν κριθεί απαραίτητο να ζητηθούν εκλογές, θα το… κάνει ο Αλέξης Τσίπρας.