Ο Ευάγγελος Αντώναρος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV για τις διαφορές της Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή την οποία υπηρέτησε ως εκπρόσωπος τύπου και τη σημερινή της οποίας πρόεδρός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Βρισκόμουν σε ένα κόμμα που ήταν ανοιχτό στις ανάγκες της κοινωνίας και έπιανε το σφυγμό της και κυρίως είχε την έγνοια να μην μείνουν κομμάτια της πίσω. Σήμερα αυτό επιδιώκεται κατ’ όνομα ωστόσο στην ουσία έχουν στόχο να αλλάξουν εντελώς τη δομή της ελληνικής κοινωνίας. Εξαρτόμαστε από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εξωτερικού. Αυτός είναι ο Νεοφιλελευθερισμός του Μητσοτάκη».

Ερωτηθείς η κος. Αντώναρος από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα αν υπάρχουν στην Νέα Δημοκρατία αντιστάσεις σε όσα συμβαίνουν σήμερα ανέφερε: «Κανείς δε θα βγει σήμερα να μιλήσει και να κριτικάρει ανοιχτά τον Μητσοτάκη. Οι Βουλευτές είναι φοβισμένοι ».

«Ο Μητσοτάκης δεν αναφέρεται στον Καραμανλή γιατί αμφισβητεί της βασικές αρχές του Κόμματος. Ένα κόμμα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφτιαξε πριν από 45 χρόνια με αρχές όπως το Κοινωνικό Κράτος και την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει στην λειτουργία της ελεύθερης αγοράς».

Αναφερόμενος στον κο. Χρυσοχοΐδη είπε: «Ο κύριος Χρυσοχοΐδης είναι υπάκουος στον κύριο Μητσοτάκη. Είναι ένας άνθρωπος που έψαχνε να βρει πολιτική στέγη, τι βρήκε και είναι πρόθυμος να υπηρετήσει, όπως έκανε σε όλη του την καριέρα, όλους τους Πρωθυπουργούς τους οποίους επέλεξε να υπηρετήσει»