Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής για τη Super League 1, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αιτία είναι το γεγονός πως σήμερα (Πέμπτη) η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την ποινή των δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Ολυμπιακό, με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», που είναι κόντρα σε ΑΕΛ (για την 15η αγωνιστική) και σε Παναθηναϊκό (17η αγωνιστική).

Η ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων
Η Επιτροπή… δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ