Έντονες αντιδράσεις φαίνεται να έχει προκαλέσει στην Βρετανία συνάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον με την οικογένεια του πρίγκιπα Έντουαρντ στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ, Sandringham Estate. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχονται επικρίσεις καθώς φαίνεται να ξεπέρασαν το όριο των εννέα ατόμων που προβλέπεται για τον κορονοϊό.

Χθες απόγευμα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον, σύμφωνα με τη Daily Mail, μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μικρό πρίγκιπα Λούις βρέθηκαν στο Sandringham προκειμένου να επισκεφθούν μια χριστουγεννιάτικη έκθεση στο δάσος. Στην βασιλική θερινή κατοικία βρέθηκε και ο πρίγκιπας Έντουαρντ με την σύζυγό του, Σοφία, και τα παιδιά τους, λαίδη Λουίζ και υποκόμης Τζέιμς.

Οι δύο οικογένειες έφτασαν ξεχωριστά στην χριστουγεννιάτικο πάρκο στο Sandringham και όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο παλάτι, δεν υπήρχε πρόθεση να συναντηθούν.

Ωστόσο, τα εννέα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά την διάρκεια της βόλτας τους εθεάθησαν αρκετές φορές να κάνουν βόλτα μαζί και να συνομιλούν. Ορισμένοι πολίτες μάλιστα τράβηξαν και φωτογραφίες τις οποίες έδωσαν στην Daily Mail.