Συνεχίζονται οι καταγγελίες για εμβολιασμούς εκτός σειράς, κυρίως από στελέχη της ΝΔ και τοπικούς αξιωματούχους.

Έτσι μετά την Θεσσαλονίκη, όπου ο δήμαρχος της πόλης Κ. Ζέρβας υποχρεώθηκε στην διαγραφή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκηςτου Δρόσου Τσαβλή λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με τους εμβολιασμούς στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας, στο προσκήνιο βρίσκεται η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μετά τα δημοσιεύματα ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, παραβίασε το υγεινομικό πρωτόκολλο εμβολιασμού και εμβολιάστηκε στην Χάλκη, ένα ακόμα στέλεχος της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο, φέρεται να εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρόκειται για τη σύζυγο μέλους της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου, που «τυχαία» βρέθηκε στο Ίδρυμα Κολυμπίων και εμβολιάστηκε με αδιάθετο εμβόλιο που «τυχαία» βρέθηκε.

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ η κριτική προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και προσωπικά τον υπουργό Βασίλη Κικίλια για το μπάχαλο που φαίνεται να επικρατεί στο πρόγραμμα των εμβολιασμών, συνεχίζεται.

Κάθε τρεις και λίγο αποκαλύπτεται ότι κάποιοι «έξυπνοι» παραβιάζουν βάναυσα την προτεραιότητα για να εμβολιάσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, εκτός αλλά και εντός κυβέρνησης, που πιστεύουν ότι το υπουργείο Υγείας και ο υπουργός έχουν χάσει εντελώς την μπάλα;

Ή μήπως, ακόμη χειρότερα, επιτρέπουν σε διαφόρους να αφήνουν ασθενείς και εργαζομένους τους εκτεθειμένους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους…