Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό σ΄ότι έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος κόουτς είχε κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μεταξύ των δύο αντρών υπάρχει εξαιρετική σχέση και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο πλευρών, θα συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια.

Για τον λόγο αυτό, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο μάνατζερ του προπονητή Σάντσο Φρέιτας θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών έχει εκφράσει την στήριξη του στον Πέδρο Μαρτίνς, το μεγάλο όνειρο του οποίου είναι κάποια στιγμή να εργαστεί στην Premier League.

Από την στιγμή που το θέμα προπονητή θα κλείσει οριστικά στον Ολυμπιακό θέλουν σιγά – σιγά να αρχίσουν αν προετοιμάζουν τα πλάνα για την επόμενη σεζόν, οι υποχρεώσεις της οποίας θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, λόγω του Μουντιάλ που θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως σ΄ότι έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας του πειραϊκού συλλόγου με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2024, αυτή με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει να αποτελεί μια τυπική διαδικασία.