Ως γνωστόν, η Όλγα Κεφαλογιάννη έμεινε εκτός κυβέρνησης επειδή τής προτάθηκε το υπουργείο Τουρισμού ή το υπουργείο Πολιτισμού, όμως εκείνη αξίωσε να αναλάβει και τα δύο χαρτοφυλάκια ενωμένα σε ένα υπερυπουργείο.

Έκτοτε, η ίδια απολαμβάνει την ανεξαρτησία του βουλευτή και πολλές φορές έχει προκαλέσει «πονοκεφάλους» στο Μέγαρο Μαξίμου -όπως την περασμένη εβδομάδα, όταν με τη φράση «πρέπει οι πολιτικοί να δίνουν το καλό παράδειγμα», άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «ποδηλατάδα» στην Πάρνηθα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το matrix24.gr υτές οι αιχμές ουδόλως άρεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου και πλέον, μία από τις προσφιλείς συζητήσεις στα «πηγαδάκια» της ΝΔ είναι κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμπεριλάβει στα σχέδιά του την βουλευτή, όταν έρθει η ώρα του ανασχηματισμού. Αρκετοί, που ξέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συνηθίζει να δίνει πολλές ευκαιρίες στον ίδιο άνθρωπο, εικάζουν ότι αυτή τη φορά δε θα χτυπήσει το τηλέφωνο της κρητικιάς πολιτικού. Όμως, δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να κάνει κάτι ακόμη χειρότερο: να επανέλθει με την ίδια πρόταση που τής είχε κάνει τον Ιούλιο του 2019, αναγκάζοντάς την είτε να απαντήσει πάλι «όχι», είτε να δείξει ότι υποχώρησε και έκανε ό,τι τής είπε ο πρωθυπουργός. Το λες και σατανικό…