Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι όσα γράφει ο Μάξιμος στο newsbreak.gr. Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:

Οι θεωρίες συνωμοσίας που γεννήθηκαν μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη «το Βήμα» σχετικά με σκανδαλώδη λάθη της κυβέρνησης κατά την διαχείριση της πανδημίας, έλαβαν τέλος. Θεωρίες συνωμοσίας που έβλεπαν έναρξη πολέμου μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποδείχτηκε όμως ότι δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Βεβαίως και ήταν είδηση ότι για πρώτη φορά «το Βήμα» άσκησε αποκαλυπτική κριτική κατά της κυβέρνησης. Φαίνεται όμως ότι αυτό έγινε ερήμην του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Παρά λοιπόν την μεγάλη επιτυχία της εφημερίδας το Βήμα που μαζί με την κυριακάτικη Δημοκρατία προκάλεσαν ακόμα και εισαγγελική παρέμβαση αλλά και καταιγισμό κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων από σύσσωμη την αντιπολίτευση, την επόμενη μέρα η αποκάλυψη απλά εξαφανίστηκε από τα μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα Νέα και το Mega κουκούλωσαν πλήρως αυτή την μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία, η οποία αποδεικνύεται ότι έγινε ερήμην του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν έγινε ούτε αναφορά στα υπόλοιπα μέσα που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν την αποκάλυψη του ομίλου πρώτη είδηση σε όλα τα δελτία και όλα τα έντυπα.

Άνθρωποι των media συμπεραίνουν το αυτονόητο. Αυτός ήταν ο τρόπος για να δείξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με το «χτύπημα» της εφημερίδας και η συνέχεια έδειξε πράγματι ειλικρινή μεταμέλεια.