Θρήνος στην Καστοριά μετά τον θάνατο ενός 32χρονου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε καραντίνα, καθώς εργαζόταν στο εργοστάσιο της Πέλλας που έκλεισε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ο 32χρονος είχε κάνει τεστ για κορωνοϊό και ήταν αρνητικός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγές του ΕΟΔΥ πάντως αναφέρουν ότι ο θάνατος του 32χρονου δεν φαίνεται να συνδέεται με κορωνοϊό. Εκτιμούν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε κάποια άλλη αιτία.

Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι ο 32χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του είχε αρνητικό τεστ κορωνοϊού και, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ελήφθη δείγμα για να ξαναγίνει τεστ, ενώ αναμένεται και η νεκροψία.

Το εργοστάσιο με τα δεκάδες κρούσματα

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας σήμανε συναγερμός στα Γιαννιτσά αλλά και τους γειτονικούς νομούς, καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, στο οποίο απασχολούνται 680 άτομα, μετά τα πρώτα κρούσματα που βρέθηκαν και τα τεστ που έγιναν στους εργαζομένους εντοπίστηκαν, κατά πληροφορίες, 191 κρούσματα κορωνοϊού.

Ακολούθως, ελήφθησαν περιοριστικά μέτρα τύπου Πόρου σε Πέλλα, Ημαθία και Κιλκίς, καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα από τη συρροή της κονσερβοποιίας.