Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Ο 31χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης δεμένος με λουριά και όπως προκύπτει ο θάνατός του ενδέχεται να προήλθε από πνιγμό. Τα ίχνη του αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Η υπόθεση και οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ερευνώνται, από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, ανθρώπους του εγκληματολογικού, της σήμανσης αλλά και ιατροδικαστή, που έσπευσαν στο σημείο.

Ο Τσουμάνης ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες τις ομάδας του Άρη, ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ’ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη.

Έπαιξε ακόμα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα και την Βέροια.