Νέο επεισόδιο έλαβε χώρα στην κόντρα Χατζηνικολάου-Αλαφούζου. Με ένα αιχμηρό άρθρο με τίτλο: «Πώς ο Αλαφούζος μίκρυνε τον ΠΑΟ» η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, Real News αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Επτάμισι χρόνια από την εμπλοκή του στα κοινά του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος κατηγορείται για το ότι μια ομάδα ιστορική, με ανεκτίμητη ποδοσφαιρική κληρονομιά χρόνων, «κατάφερε» να απέχει έτη φωτός από την προοπτική πρωταθλητισμού και επιτυχιών αλλοτινών εποχών της.

Μια ομάδα ξακουστή και κραταιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλέον έχει μικρύνει σε απελπιστικό βαθμό, προκαλώντας συχνά την οργή των οπαδών της και ακόμη συχνότερα τη συμπόνια εχθρών και φίλων της.

Αλλά και στα οικονομικά της εταιρείας, παρά το συμμάζεμα που από καιρού εις καιρόν επιχειρείται, ούτε τα σημαντικά χρέη απουσιάζουν ούτε οι «τρελές» -δίχως αντίκρισμα- μεταγραφές έλειψαν, ούτε εσχάτως η πολιτική «μνημονίου» που μετέτρεψε το «τριφύλλι» σε θεατή της μάχης στο ρετιρέ της βαθμολογίας.