Σύμφωνα με το κενρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προσπαθεί να την «ψαρέψει» για να μάθει πώς είναι η Ιωάννα στο νοσοκομείο, αν κινδυνεύει, αλλά και ποιον υποψιάζονται οι αστυνομικοί. Να υπενθυμίσουμε ότι τα κορίτσια γνωρίζονταν μεταξύ τους, ήταν σε κοινές παρέες, άρα υπήρχε η άνεση να τηλεφωνεί η μία στην άλλη.

Από τις κλήσεις φαίνεται ότι η 35χρονη επιμένει να επικοινωνεί με συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας το οποίο όμως στην πορεία σταματά να απαντά στις κλήσεις της κατηγορούμενης και έτσι διακόπτεται η επικοινωνία τους.

Ήδη η γυναίκα έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία και περιγράφει τι έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες.

Η υπόθεση μετά και τον έλεγχο των εργαστηριακών ευρημάτων θα κλείσει σε επίπεδο ανάκρισης προκειμένου να ορισθεί και η δίκη. Από τη δικογραφία πάντως λείπει η απολογία της 35χρονης καθώς η κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει δώσει εξηγήσεις μέχρι σήμερα.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της κατηγορούμενης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η εντολέας του έψαχνε ακόμα και υδροκυάνιο για να επιτεθεί στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο.

«Η προσπάθεια ορισμένων να επιβαρύνουν την ήδη δυσμενή θέση της κατηγορούμενης, θα πέσει στο κενό. Συμβουλεύω όσους εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την υπόθεση να είναι προσεκτικοί στη διατύπωση συμπερασμάτων πριν τελειώσει η ανάκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, ενώ πήγαινε στη δουλειά της. Μετά από επίμονες έρευνες η αστυνομία κατέληξε στην κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να είχε εμμονή με την Ιωάννα, πιστεύοντας πως την βλέπει ερωτικά ο άνδρας με τον οποίον ήταν ερωτευμένη. Η 35χρονη συνελήφθη και είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Ελαιών, ενώ η κατάσταση της Ιωάννας σχεδόν 8 μήνες μετά την επίθεση, παραμένει δύσκολη. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, είπε πως δεν υπάρχει κάποια βελτίωση στην υγεία της και πως η ψυχολογία της είναι αρκετά επιβαρυμένη.